u kunt bij ons terecht voor

 • Alleen een nieuw ontwerp voor uw horecabedrijf
 • Het ontwerp plus de bouwbegeleiding met uw eigen team
 • Een ontwerp en het leveren en installeren van een compleet nieuw interieur
 • Een facelift van uw bestaande interieur zoals kleur- meubel- en decoratieadviezen
 • Het verzorgen van Visuals van uw toekomstig interieur, zodat u zich een betere voorstelling kunt maken van het ontwerp

  HORECASPECIALIST

  Wij zijn thuis in iedere stijl. Of het nu het vertrouwde, bruine café interieur is, een op en top Engelse of Ierse Pub, een interieur aansluitend bij de huidige trends, maar met uw eigen twist of een sterk gethematiseerd interieur; alles is mogelijk.
  Ons streven is zoveel mogelijk duurzame en eerlijke materialen te gebruiken, zodat zowel het interieur als het concept jaren mee kunnen.
  Aan de hand van Visuals maken we het ontwerp zichtbaar voor een betere voorstelling van zaken.
Portfolio

distributeur voor andy thornton

Scorpio Design is de exclusieve distributeur voor het gerenommeerde Engelse bedrijf
ANDY THORNTON.
Hier vindt u alles wat nodig is voor een compleet interieur: meubilair, verlichting, messing en rvs-componenten, houtsnijwerk, sierhekwerk, bric & brac van uiteenlopende thema’s en oude bouwmaterialen.
U kunt bij ons deze producten bestellen en gespecificeerde informatie hierover aanvragen, ook over de levertijd en de verzendkosten.

Naar de site

Leverancier ANAGLYPTA Behang

ANAGLYPTA is een overschilderbaar reliëf behang.
Het is een van de oudste een bekendste Britse behang soorten; een uitgebreide collectie met traditionele patronen en ook met steeds vernieuwde designs.

Bekijk enkele voorbeelden

decoreren is een vak apart

Decoreren is een vak apart

Zo’n 30 jaar geleden importeerde Scorpio Design haar eerste, originele Engelse telefooncel.
Daarna volgenden er honderden. Vervolgens een aantal Engelse taxi’s, een dubbeldekker, een helikopter, een Indiaan van 5 meter hoog, vissersboten, een stier op ware grootte, skigondels, complete kerkinterieurs...


In de loop van de jaren hebben wij een netwerk aan contacten opgebouwd voor het vinden en leveren van de meest exclusieve decoratie als eyecatcher voor uw bedrijf.